Merken

CND Shellac

Het populairste product van CND™ is CND SHELLAC™ brand 14+ day nail color. Tot wel twee weken lang prachtige gelakte nagels zonder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND™ producten dat de natuurlijke nagel niet wordt beschadigd. Er wordt dus niet gebuft op de natuurlijke nagel en CND™ SHELLAC™ wordt er ook niet vanaf gesoakt of gevijld. Hierdoor is CND™ SHELLAC™ geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish tot wel 2 weken lang.

Diego Dalla Palma

Diego Dalla Palma professional van het Italiaanse skincare-merk RVB, dat in Nederland geïmporteerd wordt door Esthé-Care Cosmetiek. De gedachtegang achter de lijn is ‘From well-being to beauty’: gerichte verzorging en gepatenteerde actieve ingrediënten starten bij welzijn en leiden naar een langdurige schoonheid. Ontspanning en huidverbetering gaan bij ons hand in hand, RVB Skinlab is natuurlijke cosmetica met een geregistreerde formule, 51 + 3 Hyalu Complex ™.
RVB – voluit Research Value Beauty – bestaat reeds vijftig jaar en blijft zich continu vernieuwen in het eigen in-house onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium RVB Skinlab. RVB staat voor permanente productverbeteringen en dialoog met de gebruiker. De producten bevatten geen parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingrediënten die de zuiverheid van de huid verminderen of de huid irriteren. RVB is proefdiervrij.

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
VAN TOP EN TEEN online
Welkom bij VAN TOP EN TEEN, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
by SAM