Skip to main content

DIEGO DALLA PALMA™

Diego Dalla Palma professional van het Italiaanse skincare-merk RVB. De gedachtegang achter de lijn is ‘From well-being to beauty’: gerichte verzorging en gepatenteerde actieve ingrediënten starten bij welzijn en leiden naar een langdurige schoonheid. Zo is er voor ieder huidprobleem een oplossing.

Responsible care

Diego dalla Palma heeft zich aangesloten bij het Responsible Care Programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Pure Cosmetica zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingrediënten die de huid belasten of irriteren.
Diego Dalla Palma is volledig dierproefvrij.

Diego dalla palma
RVB lab logo

RVB LAB

Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make-up is ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en is bekend om zijn kwaliteit en uitstraling. De producten zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product.

Redenen genoeg voor ons om RVB LAB the make up te gebruiken in onze salon en aan te bieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden.

RVBLAB is een professionele make-up met hoogwaardige ingrediënten en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De producten zijn vrij van zware metalen zoals nikkel, lood, chroom en zijn daarnaast gluten- en dierproefvrij. De nagellakken bevatten geen formaldehyde, harsen, tolueen, kamfer of ftalaten.

CND SHELLAC

Het populairste product van CND™ is CND SHELLAC™ brand 14+ day nail color. Tot wel twee weken lang prachtige gelakte nagels zonder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND™ producten dat de natuurlijke nagel niet wordt beschadigd. Er wordt dus niet geschuurd op de natuurlijke nagel en CND™ SHELLAC™ wordt er ook niet vanaf gesoakt of gevijld. Hierdoor is CND™ SHELLAC™ geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish tot wel 2 weken lang.

CND shellac logo
HFL logo

HFL Laboratories

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van nagels en voor de ondersteuning bij huid en nagelproblemen.
De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional.

Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.